miercuri, 6 mai 2009

Prima mea campanie electorala

Maine 7 mai 2009 voi fi la Bucuresti unde incepand cu ora 15.00 va avea loc lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare.
Aceasta campanie va fi prima la care in calitate de candidat voi fi implicat direct.Este o onoare pentru mine, la 24 ani, sa ma aflu pe scena de la Palatul Parlamentului alaturi de atatea personalitati ale PNL.
Stiu ca va fi greu, dar este o campanie care sper eu, imi va deschide nenumarate drumuri in cariera politica.
Multi m-au intrebat de ce nu am asteptat sa ma formez ca politician la nivel de administratie locala si doar dupa aceea sa intru intr-o lupta atat de importanta.Raspunsul meu a fost unul simplu: deoarece Partidul National Liberal promoveaza tinerii si pentru ca in momentul in care am intrat in politica mi-am fixat ca tel intrarea in scena politicii europene.
Este ca si in fotbal.Vrei sa joci in ligile inferioare mult timp exista sansa sa nu mai poti face pasul catre fotbalul profesionist.Eu am decis sa fiu juniorul care face pasul de la o "'echipa" buna din liga profesionista romana catre Champions League chiar daca acum doar rezerva.
Sper ca intr-o zi sa devin si titular.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere